Filler Sollefteå

Information

Under rådande COVID-19 pandemi följer vi FHM´s rekommendationer och restriktioner, stanna hemma om du har sjukdomssymptom. Vi tar endast emot en kund samtidigt, sällskap bör om möjligt vänta utanför.

Är du intresserad av en behandling med filler i Sollefteå med omnejd? Då är du välkommen till oss på Dermaestetic Medicinsk Hudvård i Örnsköldsvik. Vi erbjuder olika injektionsbehandlingar, bland annat fillerbehandlingar. Nedan hittar ni information om respektive behandling, vilket eller vilka områden som behandlas samt vad behandlingen kostar. Vår salong ligger i Örnsköldsvik men vi vänder oss även till dess omnejd, bland annat Sollefteå. Tveka inte på att kontakta oss om ni undrar över något!

Muskelavslappnande behandling

Vi erbjuder muskelavslappnande behandlingar för bl.a. Glabellan (rynkan mellan ögonen), kråksparkar (runt ögonen) och pannan.

1 område fr 2 500 kr
2 områden 4000 kr
3 områden 5000 kr

Dina behandlingar dokumenteras med bilder samt i journal.

Fillerbehandlingar

Fillers

Vi erbjuder fillersbehandlingar för alla vanliga indikationer t.ex. läppar, kindbensförstoring, glabella (mellan ögonen), marionettlinjer, rökrynkor (överläppen), under ögonen, hals, händer och nasolabiala veck. Pris varierar beroende på mängden produkt som behövs för att nå ett optimalt resultat.

Våra fillerprodukter är Juvéderm, Renée, Restylane samt Teosyal.

Dina behandlingar dokumenteras med bilder samt i journal.

Pris fr 3 500 kr

Priset varierar beroende på mängden produkt som behövs för att nå ett optimalt resultat.

Teartrough under ögonen-behandling

Området under ögonen kan med tiden sjunka ner och upplevas åldrande. Filler injiceras för att fylla upp och stärka upp vävnaden under ögat för att minska ”håligheten” och skapa uppljusande effekt om huden ser mörk ut.

Pris 5 000 kr

Profhilo

En bioremodulerande injektionsbehandling, unik teknik med hög koncentration av hyaluronsyra. Ger ökad cellförnyelse av hudens fasthetsfibrer, ökad fukt och lyster. Rekommenderas i kur om minst två behandlingar med 4 veckors intervall.

Enstaka behandling 3 800 kr
Kurpris två behandlingar 6 600 kr

Sunekos runt ögonen

Hudvårdande injektionsbehandling med Hyaluronsyra och Aminosyror som stärker och stimulerar vävnaden. Vanligaste behandlingsområdet är runt ögonen; reducera mörka ringar och svullnad under ögonen.
Behandlingen görs i kur om 3 behandlingar med 14 dagars intervall.

Enstaka behandling 1 990 kr
Kurpris tre behandlingar 4 990 kr

Skinboosters

Hyaluronsyra injiceras i huden för att stimulera kollagenproduktionen – hudens fasthetsfibrer, återfukta, ge spänst och motverka fina linjer. Kan användas på ansikte, hals, händer och dekolletage. Resultatet varar upp till 9 månader.

Pris 3 600 kr

Borttagning av filler

Injektion för att lösa upp gammal filler.

Pris 1 500 kr

Återbesök/Touch-up

Kostnadsfritt återbesök för dig som gjort muskelavslappnande behandling eller fillerbehandling hos oss inom loppet av 2-3 veckor.